SAYIN ÜYELERİMİZ,
KOBİ’LERİN FİNANSMAN SORUNLARININ GİDERİLMESİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) TARAFINDAN “TOBB NEFES KREDİSİ” ADI ALTINDA BİR ROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

TOBB VE BORSAMIZ KATKILARIYLA KOBİ’LERE VERİLECEK OLAN “TOBB NEFES KREDİSİ” NİN BAŞVURULARI 12 ARALIK 2016 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAMIŞTIR. KREDİ ÜST LİMİTİ 150.000.-TL DİR. KREDİNİN  FAİZ ORANI BRÜT AYLIK %0,825 , YILLIK  %9,90, KREDİNİN VADESİ 12 AY, ÖDEMESİ AYLIK EŞİT TAKSİT HALİNDE OLUP; BANKANIN ALACAĞI DOSYA MASRAFI 250.-TL DİR.

KREDİ ALMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN, BORSAMIZDAN ALACAKLARI “TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR” İBARELİ FAALİYET BELGESİ İLE ANLAŞMALI BANKALAR OLAN ZİRAAT BANKASI VEYA DENİZBANK ŞUBELERİNDEN BİRİNE İBRAZ ETMELERİ VE SONRASINDA BANKANIN TALEP EDECEĞİ DİĞER KREDİ EVRAKLARINI BANKAYA TESLİM ETMELERİ YETERLİ OLACAKTIR.

SAYGILARIMIZLA.

KADİRLİ TİCARET BORSASI